Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g3.1g14kcal0g0g1.6g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g13g49kcal0g12.1g0g0g
Raparperi 60g20kcal0.4g3.3g0.1g0.8g
Culinesse (Flora), annos 10g16g72kcal0.1g0.1g7.9g0g
Sokeri 19g75kcal0g18.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g643kcal8.2g98.4g22g3.2g
Valittu annoskoko145g321kcal4.1g49.2g11g1.6g
Annoskoko puolitettuna73g161kcal2.1g24.6g5.5g0.8g
Arvot/100g100g222kcal2.8g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570