Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g31g110kcal8.1g0.8g8.4g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g7.6g33kcal1.5g2.9g1.7g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 62g15kcal1.1g1.4g0.2g1.4g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät44g44kcal7.2g0.5g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g402kcal35.8g11.2g23g2.8g
Valittu annoskoko145g201kcal17.9g5.6g11.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna73g101kcal9g2.8g5.8g0.7g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.9g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779