Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu19g24kcal2.1g0.1g1.7g0g
Sokeri 21g85kcal0g20.9g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste21g155kcal0g0g17.1g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g6.3g21kcal0.8g4.2g0.1g0.3g
Tattarijauho, Myllynparas42g142kcal5.4g28.2g0.7g2.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 1.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Rice Dream, riisimaito10g4.9kcal0g1g0.1g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g24g8kcal0.1g1.5g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g891kcal17g114.6g39.6g6.6g
Valittu annoskoko145g446kcal8.5g57.3g19.8g3.3g
Annoskoko puolitettuna73g223kcal4.3g28.7g9.9g1.7g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915