Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska 25g7.4kcal0.1g1.3g0.1g0.5g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g38g64kcal7.1g0g3.8g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g31g38kcal1.1g1.1g3.1g0g
Kantarelli 13g2.2kcal0.2g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g239kcal17.8g7.6g14.4g2g
Valittu annoskoko145g120kcal8.9g3.8g7.2g1g
Annoskoko puolitettuna73g60kcal4.5g1.9g3.6g0.5g
Arvot/100g100g83kcal6.1g2.6g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993