LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 10g34kcal0.2g0.3g3.6g0g
Voi 2.9g21kcal0g0g2.4g0g
Katkarapu 52g36kcal7.5g0g0.6g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 21g64kcal0.7g0.9g6.2g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 10g29kcal0.2g0.3g2.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.7g1kcal0g0.1g0g0g
Emmental, sinileima21g79kcal6g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g593kcal35g3.4g48g0.2g
Valittu annoskoko145g296kcal17.5g1.7g24g0.1g
Annoskoko puolitettuna73g148kcal8.8g0.9g12g0.1g
Arvot/100g100g205kcal12.1g1.2g16.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303996