Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa56g10kcal0.2g1.4g0.3g0.4g
Tomaatti 22g5.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g11g6.8kcal1.2g0.4g0g0.2g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g28g8.3kcal0.3g1.7g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g22g38kcal4.2g0g2.2g0g
Lihaliemikuutio Kania0.9g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g142kcal12.4g9.2g5.6g2g
Valittu annoskoko145g71kcal6.2g4.6g2.8g1g
Annoskoko puolitettuna73g36kcal3.1g2.3g1.4g0.5g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391