Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 16g114kcal0.2g0.1g12.8g0g
Sokeri 6.7g27kcal0g6.7g0g0g
Kaurahiutale 13g47kcal1.8g7.2g0.9g1.3g
Vehnäjauho, sunnuntai15g54kcal1.8g10.9g0.3g0.5g
Mansikka, Tuore79g34kcal0.4g6.6g0.2g1.5g
Valkosuklaa panda, levy 130g16g88kcal1.3g8.7g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g729kcal11g80.4g39.2g6.6g
Valittu annoskoko145g365kcal5.5g40.2g19.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna73g182kcal2.8g20.1g9.8g1.7g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569