Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 63g15kcal0.9g1.2g0.3g1.6g
Pekoni, paistettu 21g109kcal3.5g0g10.8g0g
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g19g62kcal4.7g0g4.9g0.2g
Maito, Kevyt25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g446kcal24.2g5g36.4g3.6g
Valittu annoskoko145g223kcal12.1g2.5g18.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna73g112kcal6.1g1.3g9.1g0.9g
Arvot/100g100g154kcal8.4g1.7g12.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352018