Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 56g22kcal0.6g3.9g0.1g1.4g
Nauris 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.8g27kcal0g0g3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi50g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton7.5g12kcal0.6g0.3g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g136kcal3g10.8g8.2g3.6g
Valittu annoskoko145g68kcal1.5g5.4g4.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna73g34kcal0.8g2.7g2.1g0.9g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566