Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 10g1.7kcal0.2g0g0g0.2g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g3.1g3.4kcal0g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)42g33kcal6.9g0g0.4g0g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl26g31kcal0.9g0.9g2.6g0g
Tomaatti 14g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g175kcal17.4g9.2g6.2g2.6g
Valittu annoskoko145g87kcal8.7g4.6g3.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna73g44kcal4.4g2.3g1.6g0.7g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239