Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 4.9g3.7kcal0.6g0.1g0g0.3g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Ruisjauho, 1 dl35g112kcal3.9g22.5g0.8g4.9g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 19g61kcal2g11.5g0.4g1.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 21g59kcal0.4g0.6g5.9g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g21g41kcal4g0g2.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro7g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g708kcal22g70g36.4g13g
Valittu annoskoko145g354kcal11g35g18.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna73g177kcal5.5g17.5g9.1g3.3g
Arvot/100g100g244kcal7.6g24.1g12.6g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198407