Itämainen kasviskeitto

Paloittele ainekset suurehkoiksi lohkoiksi.

Kuullota sipuli, valkosipuli, paprikat, purjo, chili ja inkivääri- ja vihreä currytahna pienessä määrässä öljyä.

Lisää vesi, perunat, huuhdellut linssit ja mustapavut sekä kasvisliemikuutio.

Anna porista miedolla lämmöllä n.30 minuuttia.

Lisää parsakaali ja anna porista vielä 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tupuna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Linssi, vihreä, go green5.6g19kcal1.6g3.2g0.1g1.7g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g15g14kcal1.2g2.1g0.1g1.2g
Paprika punainen 6.9g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika vihreä 8.1g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Purjosipuli 6.2g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.6kcal0.2g1.7g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Vihreä currytahna0.6g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g134kcal9g17.4g2.6g8g
Valittu annoskoko145g67kcal4.5g8.7g1.3g4g
Annoskoko puolitettuna73g34kcal2.3g4.4g0.7g2g
Arvot/100g100g46kcal3.1g6g0.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238797