Sämpylät (Hajdu)

Lämmin vesi, lisää kuivahiiva pussi, ruisleseet, suola, siirappi, sämpyläjauhot.

Alusta taikina ja lisää sulatettu voi.
Nostata taikinaa leivo sämpylöiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.9g3.2kcal0.4g0.4g0.1g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 4.9g15kcal0g3.6g0g0g
Ruislese 2.1g5.9kcal0.3g0.5g0.1g0.8g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g84g282kcal11.6g54g1.9g5.1g
Voi 4g29kcal0g0g3.3g0g
Vesi48g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g671kcal24.6g117g10.8g11.8g
Valittu annoskoko145g335kcal12.3g58.5g5.4g5.9g
Annoskoko puolitettuna73g168kcal6.2g29.3g2.7g3g
Arvot/100g100g231kcal8.5g40.3g3.7g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268991