Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g53g203kcal3.8g26.9g8.7g1g
Raparperi 35g12kcal0.2g1.9g0g0.5g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g28g53kcal0.7g1.5g5.1g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Sokeri 12g49kcal0g11.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g685kcal13.2g86.2g30.8g3g
Valittu annoskoko145g343kcal6.6g43.1g15.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna73g171kcal3.3g21.6g7.7g0.8g
Arvot/100g100g236kcal4.5g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355