Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 44g17kcal0.4g3g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.2g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g128kcal10g9g5.2g3.2g
Valittu annoskoko145g64kcal5g4.5g2.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna73g32kcal2.5g2.3g1.3g0.8g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711