Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1g0g0.4g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g44g50kcal9.6g0g1.1g0g
Tomaattimurska 44g13kcal0.2g2.3g0.1g0.8g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%17g27kcal0.5g0.5g2.5g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 15g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g252kcal21.4g8.8g13g3.2g
Valittu annoskoko145g126kcal10.7g4.4g6.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna73g63kcal5.4g2.2g3.3g0.8g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3g4.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251368