Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki73g41kcal6.2g3.6g0.1g0g
Hermesetas -neste1.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.3g0.2g0.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Voi 1g7.2kcal0g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g386kcal28.2g39.8g12g1.4g
Valittu annoskoko145g193kcal14.1g19.9g6g0.7g
Annoskoko puolitettuna73g97kcal7.1g10g3g0.4g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299517