Nakkikeitto

Kuori 3 keskikokoista perunaa, pala lanttua ja pala porkkanaa.

Pilko purjo, nakit ja sipuli siivuiksi ja perunat pieniksi kuutioiksi.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio ja keittele kunnes kaikki aineet on kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja monipippuria myllystä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 28g22kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Lanttu 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Nakki,popsi grillinakki30g78kcal3.6g1.7g6.3g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 77g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g207kcal8.4g13g13g1.2g
Valittu annoskoko145g104kcal4.2g6.5g6.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna73g52kcal2.1g3.3g3.3g0.3g
Arvot/100g100g71kcal2.9g4.5g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343754