Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 58g44kcal1.1g9g0.1g0.6g
Rasvaton maito viro (Alma)16g5.3kcal0.5g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.6g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g130kcal3.9g26.5g0.5g1.3g
Ohrajauho 16g53kcal1.3g10.3g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana290g510kcal17.6g93.2g5g6.2g
Valittu annoskoko145g255kcal8.8g46.6g2.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna73g128kcal4.4g23.3g1.3g1.6g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.1g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83369