Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria63g90kcal10g1.6g4.6g0g
Parsakaali brokkoli 39g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g20g55kcal3.7g0g4.3g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g16g10kcal0.2g0.6g0.8g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%7.8g18kcal2.3g0.2g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g387kcal36g6.4g23g2g
Valittu annoskoko145g194kcal18g3.2g11.5g1g
Annoskoko puolitettuna73g97kcal9g1.6g5.8g0.5g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311