Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 12g35kcal1g6.1g0.3g1.6g
Puolukka 16g6.1kcal0.1g1.1g0.1g0.4g
Canderel makeutusjauhe0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g87kcal2.2g15.8g0.8g4g
Valittu annoskoko145g44kcal1.1g7.9g0.4g2g
Annoskoko puolitettuna73g22kcal0.6g4g0.2g1g
Arvot/100g100g30kcal0.8g5.4g0.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93315