Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali60g13kcal0.7g2g0.1g1.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 46g104kcal8.7g0g7.8g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.8g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g14g48kcal0.3g0.4g5.1g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g356kcal22g5g27.8g2.6g
Valittu annoskoko146g178kcal11g2.5g13.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna73g89kcal5.5g1.3g7g0.7g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.7g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513