Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g52g32kcal0.8g6.8g0.1g0.5g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g2.6g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g10g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Seiti x-tra42g33kcal7.1g0.4g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g10g35kcal0.2g0.3g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g243kcal16.6g15.8g12.4g1g
Valittu annoskoko146g122kcal8.3g7.9g6.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna73g61kcal4.2g4g3.1g0.3g
Arvot/100g100g84kcal5.7g5.4g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842