Homburginhauki mukailtu

Hiero suolaa haukifileeseen ja laita voideltuun vuokaan.

Keltuainen ja rypsiöljy (pehmyt voi) sekoitetaan yhteen ja sivellään hauen päälle.

Korppujauhoja ja juustoraastetta (olisi hyvä olla emmentaalia, mulla ei ollu) kuorrutteeksi.

Lopuksi maitojauheesta ja vedestä jonkinlainen "kerma" (Kermaakaan mulla ei ollu, siksi muunneltu)

uuni 200 noin 30 minuuttia kunnes nätin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 751g630kcal137.1g0g8.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g50g32kcal1.8g0.1g12.5g0g
Rypsiöljy 38g332kcal0g0g37.6g0g
Edamjuusto, vähälaktoosinen (Pirkka)125g401kcal46.3g0g23.8g0g
Korppujauho 50g183kcal5.3g37.5g0.5g2.7g
Maitojauhe rasvaton 38g134kcal12.2g19.9g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 376g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g3424kcal405.4g115g166.2g5.4g
Valittu annoskoko1450g1712kcal202.7g57.5g83.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna725g856kcal101.4g28.8g41.6g1.4g
Arvot/100g100g118kcal14g4g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104171