Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g31g143kcal0.2g0.2g15.9g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g125g486kcal0.2g120.9g0g0g
Raparperi 598g201kcal4.1g32.9g0.6g8.4g
Culinesse (Flora), annos 10g156g716kcal0.8g0.8g79.4g0g
Sokeri 185g753kcal0g185.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu137g173kcal15.1g0.4g12.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 203g695kcal20.6g141.7g2.4g7.1g
Leivinjauhe 6.2g11kcal0.3g2.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.1g10kcal0.3g1.9g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g6425kcal83.2g985.2g221.6g32.8g
Valittu annoskoko1450g3212kcal41.6g492.6g110.8g16.4g
Annoskoko puolitettuna725g1606kcal20.8g246.3g55.4g8.2g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570