Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g417g250kcal41.7g17.9g1.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 500g1651kcal10g15g175g0g
Kananmuna kuoreton 367g523kcal45.8g1.1g37.6g0g
Mantelilastu (A la meira)167g1000kcal40g11g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g6847kcal275g90g607.6g0g
Valittu annoskoko1450g3424kcal137.5g45g303.8g0g
Annoskoko puolitettuna725g1712kcal68.8g22.5g151.9g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231