Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 200g202kcal2.6g9.7g16.4g3.4g
Linssi, vihreä, go green424g1434kcal123g241.8g4.2g129.4g
Kikherne (Gogreen), annos 100g424g446kcal33.9g59.4g8.5g42.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g212g59kcal1.3g12.6g0.4g5.3g
Rypsiöljy 37g331kcal0g0g37.4g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g125g144kcal7.5g6.2g10g0g
Kasvisliemikuutio 28g84kcal2.6g3.7g6.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g5398kcal341.8g666.8g166.8g361.8g
Valittu annoskoko1450g2699kcal170.9g333.4g83.4g180.9g
Annoskoko puolitettuna725g1350kcal85.5g166.7g41.7g90.5g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.8g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393506