Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 563g216kcal5.6g38.8g1.1g14.1g
Nauris 113g31kcal1.1g4.7g0.3g2.1g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos38g270kcal0.2g0.2g30g0g
Sitruunamehu, laimentamaton38g7.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton75g120kcal6g3g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g1357kcal29.2g106.6g82.8g36.6g
Valittu annoskoko1450g678kcal14.6g53.3g41.4g18.3g
Annoskoko puolitettuna725g339kcal7.3g26.7g20.7g9.2g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566