Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 313g56kcal1.7g7.8g1.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Tomaattimurska 250g74kcal1.4g13.3g0.5g4.8g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g375g638kcal71.3g0g37.5g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g313g375kcal10.6g11.2g31.2g0g
Kantarelli 125g22kcal2.3g0.5g0.6g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g2389kcal178.2g75.6g142.4g21.6g
Valittu annoskoko1450g1195kcal89.1g37.8g71.2g10.8g
Annoskoko puolitettuna725g597kcal44.6g18.9g35.6g5.4g
Arvot/100g100g82kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993