Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g665g777kcal18.6g26.6g66.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 270g926kcal27.5g189g3.2g9.4g
Kananmuna kuoreton 183g261kcal22.8g0.5g18.7g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)332g545kcal83.1g3g21.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g5021kcal304g438.8g220.4g18.8g
Valittu annoskoko1450g2510kcal152g219.4g110.2g9.4g
Annoskoko puolitettuna725g1255kcal76g109.7g55.1g4.7g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386781