Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)1517g501kcal6.1g101.7g4.6g22.8g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)4414g6140kcal489.9g17.7g459g0g
Sokeri 1641g6662kcal0g1639.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g69g276kcal0g68.3g0g0g
Leivinjauhe 69g121kcal3.6g26.1g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1793g6153kcal182.7g1255.2g21.5g62.8g
Rypsiöljy 497g4391kcal0g0g496.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g48487kcal1364.6g6217.4g1963.4g171.8g
Valittu annoskoko10000g24243kcal682.3g3108.7g981.7g85.9g
Annoskoko puolitettuna5000g12122kcal341.2g1554.4g490.9g43g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=445566