Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 81g716kcal0g0g80.9g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1200g427kcal1.9g85.3g1.1g24g
Kaurahiutale 96g359kcal13.9g54.7g7g9.6g
Kaneli, jauhettu, annos 2g2.4g6.3kcal0.1g1.9g0.1g1.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 60g181kcal0.1g44.5g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2904g3476kcal32g396.8g178.2g69.8g
Valittu annoskoko1452g1738kcal16g198.4g89.1g34.9g
Annoskoko puolitettuna726g869kcal8g99.2g44.6g17.5g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918