Porkkana-kesäkurpitsa paistos

Pese kasvikset ja leikkaa kasvikset kuorimaveitsellä pitkiksi lastuiksi.

Laita pannuun öljy ja paista jauheliha.

Lisää mausteet, siirappi ja vesi.

Laita paistos uunivuokaan, hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Marjo47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g4194g1174kcal25.2g249.6g8.4g104.9g
Kesäkurpitsa2943g500kcal11.8g73.6g17.7g20.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1987g3298kcal377.5g0g198.7g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g44g397kcal0g0g44.2g0g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 37g111kcal0g27.3g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g37g1.1kcal0g0.4g0.4g0g
Vesi736g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10964kcal829g701.8g538.8g251g
Valittu annoskoko10000g5482kcal414.5g350.9g269.4g125.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2741kcal207.3g175.5g134.7g62.8g
Arvot/100g100g55kcal4.1g3.5g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462515