Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2941g4882kcal558.8g0g294.1g0g
Sipuli (kuorittu)478g129kcal6.2g22.9g1g8.1g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)772g2085kcal231.6g0g131.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen882g177kcal5.3g33.5g2.6g12.4g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g2206g8162kcal187.5g1389.7g209.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2721g952kcal27.2g185g13.6g38.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g32773kcal2033.2g3262.2g1304.4g117.2g
Valittu annoskoko10000g16387kcal1016.6g1631.1g652.2g58.6g
Annoskoko puolitettuna5000g8193kcal508.3g815.6g326.1g29.3g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=85768