Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 400g304kcal7.5g62g0.8g4g
KEITTOJUURES Apetit pakaste200g52kcal1.8g9.6g0.6g4.6g
Hk, sininen lenkki 580g290g667kcal29g18.3g52.2g0.6g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen5.2g16kcal0.4g2.8g0.3g0g
Persilja 1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Smetana, Valio, hyla50g195kcal1g1.2g21g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl2.5g3.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2908g2802kcal85.2g194.4g180.2g19.2g
Valittu annoskoko1454g1401kcal42.6g97.2g90.1g9.6g
Annoskoko puolitettuna727g701kcal21.3g48.6g45.1g4.8g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.7g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261050