Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g2750g9626kcal360.3g1908.7g46.8g88g
Sipuli (kuorittu)770g208kcal10g37g1.5g13.1g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)2750g2475kcal448.3g38.5g60.5g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g2200g1870kcal30.8g96.8g154g6.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1100g3300kcal253g0g253g0g
Persilja 44g12kcal0.6g0.5g0.1g3.5g
Mustapippuri 55g154kcal6g21.1g1.8g14.6g
Suola, annos 3g55g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 275g2432kcal0g0g275g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g40155kcal2218g4205.2g1585.4g251.6g
Valittu annoskoko10000g20078kcal1109g2102.6g792.7g125.8g
Annoskoko puolitettuna5000g10039kcal554.5g1051.3g396.4g62.9g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91686