Poronkäristys

1. Sulata voi pannulla, lisää jäinen liha pienissä erissä ja ruskista sulaksi, lisää sipulit.

2. Pane lihat uunivuokaan, lisää vesi, lihaliemikuutiot ja rouhittu maustepippuri (noin 10 kpl).

3. Uuni 225 astetta 20 min, sitten 175 astetta 3 h ja tarvittaessa 125 astetta 1 h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 26g191kcal0.3g0.1g21.4g0g
Sipulikuutiot Apetit88g23kcal1.1g4.2g0.2g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g18g53kcal2.8g1.2g4g0g
Maustepippuri, annos 1g8.8g0.3kcal0g0g0.1g0g
Poronpaisti 877g1597kcal270.3g0g56.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 439g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2912g3727kcal549g11g164.2g0g
Valittu annoskoko1456g1864kcal274.5g5.5g82.1g0g
Annoskoko puolitettuna728g932kcal137.3g2.8g41.1g0g
Arvot/100g100g128kcal18.9g0.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368478