Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 800g506kcal24g38.4g28g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g104g333kcal11.4g66.5g2.3g11.4g
Vehnäjauho, sunnuntai208g728kcal24.9g147.6g4.4g6.2g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 80g580kcal1g0.3g65g0g
Rypsiöljy 72g636kcal0g0g72g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 188g236kcal20.7g0.5g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2912g6037kcal164g506.6g377.2g35.2g
Valittu annoskoko1456g3018kcal82g253.3g188.6g17.6g
Annoskoko puolitettuna728g1509kcal41g126.7g94.3g8.8g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g13g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197