Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore481g149kcal3.4g26.5g0.5g6.7g
Vesi160g0kcal0g0g0g0g
Sokeri205g831kcal0g204.4g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g610g2317kcal43.3g306.7g98.8g11g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2912g6593kcal93.4g1075.2g198.6g35.4g
Valittu annoskoko1456g3297kcal46.7g537.6g99.3g17.7g
Annoskoko puolitettuna728g1648kcal23.4g268.8g49.7g8.9g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847