Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore3306g1025kcal23.1g181.8g3.3g46.3g
Vesi1102g0kcal0g0g0g0g
Sokeri1405g5704kcal0g1403.6g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g4187g15912kcal297.3g2106.2g678.3g75.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g45281kcal640.8g7383.2g1363.2g243.4g
Valittu annoskoko10000g22641kcal320.4g3691.6g681.6g121.7g
Annoskoko puolitettuna5000g11320kcal160.2g1845.8g340.8g60.9g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.9g6.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847