Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 5492g3474kcal164.7g263.6g192.2g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g714g2285kcal78.5g456.9g15.7g78.5g
Vehnäjauho, sunnuntai1428g4997kcal171.3g1013.7g30g42.8g
Suola, annos 3g33g0kcal0g0g0g0g
Voi 549g3984kcal6.5g2.2g446.5g0g
Rypsiöljy 494g4371kcal0g0g494.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1291g1620kcal142g3.4g116.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g41460kcal1126g3479.6g2590g242.6g
Valittu annoskoko10000g20730kcal563g1739.8g1295g121.3g
Annoskoko puolitettuna5000g10365kcal281.5g869.9g647.5g60.7g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.4g13g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197