Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g450g989kcal49.5g40.5g71.9g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g152kcal0g0g16.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g562g197kcal9g38.8g0.6g7.9g
Vesi337g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 79g38kcal0.9g7.5g0.1g1.3g
Suolapähkinä 2.2g13kcal0.6g0.2g1.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2916g2856kcal122.2g189.8g181.4g21.4g
Valittu annoskoko1458g1428kcal61.1g94.9g90.7g10.7g
Annoskoko puolitettuna729g714kcal30.6g47.5g45.4g5.4g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264125