Paholaisenkakku

1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää piimä ja sulatettu margariini.

3. Voitele kakkuvuoka, laita uuniin 175-asteeseen n. tunniksi.

(ohjeeseen pitää laittaa myös soodaa 1 tl ja halutessaan inkivääriä 2 tl)

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Myttyinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.467g1633kcal62g317.2g11.2g17.7g
Sokeri 203g825kcal0g203.1g0g0g
Piimä, rasvaton (Ingman)419g138kcal13.8g18.8g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g179g1292kcal1.8g1.8g143.5g0g
Neilikka, annos 4g4.8g17kcal0.2g3.8g0.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g18g56kcal2g10.8g1.3g5g
Siirappi 167g505kcal0.2g124.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2916g8931kcal160g1359.2g312.4g45.4g
Valittu annoskoko1458g4466kcal80g679.6g156.2g22.7g
Annoskoko puolitettuna729g2233kcal40g339.8g78.1g11.4g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98450