Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3580g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 96g388kcal0g95.4g0g0g
Hiiva, 50g597g364kcal78.2g6.6g2.4g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g1790g8646kcal438.5g596.1g515.5g508.4g
Vehnäjauho puolikarkea 3878g13307kcal395.2g2714.8g46.5g135.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g45409kcal1823.8g6825.8g1128.8g1288.2g
Valittu annoskoko10000g22704kcal911.9g3412.9g564.4g644.1g
Annoskoko puolitettuna5000g11352kcal456g1706.5g282.2g322.1g
Arvot/100g100g227kcal9.1g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121453