Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2920g6465kcal510.9g0g496.4g0g
Paprika, punainen730g188kcal6.6g33.6g2.9g14.6g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1825g5110kcal346.7g0g401.5g0g
Sipuli (kuorittu)730g197kcal9.5g35g1.5g12.4g
Valkosipuli 146g158kcal11.5g23.8g0.9g3.1g
Voitaikina Myllyn Paras 500g3650g14051kcal222.6g1083.9g985.4g62g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g52338kcal2215.6g2352.6g3777.2g184.2g
Valittu annoskoko10000g26169kcal1107.8g1176.3g1888.6g92.1g
Annoskoko puolitettuna5000g13084kcal553.9g588.2g944.3g46.1g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158295