Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt100g46kcal3.2g4.8g1.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g10g60kcal2.1g0.7g5.4g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g3g0.3kcal0g0g0g2.5g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g364kcal17.6g11.2g27.6g5g
Valittu annoskoko146g182kcal8.8g5.6g13.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna73g91kcal4.4g2.8g6.9g1.3g
Arvot/100g100g125kcal6g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070