Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus63g19kcal1.3g3.1g0.2g1.9g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)63g70kcal14.4g0g1.3g0g
Juusto, Valio arkijuusto13g41kcal3.4g0g3g0g
Oliiviöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Soijakastike 4.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g331kcal38.6g7g16.6g3.8g
Valittu annoskoko146g166kcal19.3g3.5g8.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna73g83kcal9.7g1.8g4.2g1g
Arvot/100g100g113kcal13.2g2.4g5.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173890