Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK25g43kcal2.5g2.5g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g50g18kcal0.8g3.5g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 7g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Sinappi 1.6g2.1kcal0.1g0.2g0.1g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 15g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g172kcal7.8g17.4g7.6g2.8g
Valittu annoskoko146g86kcal3.9g8.7g3.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna73g43kcal2g4.4g1.9g0.7g
Arvot/100g100g59kcal2.7g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334174