Vehnätön kauralastu (makeampi)

2dl kaurahiutaleita
50g rasvaa
1rkl kaurajauhoja
1tl leivinjauhetta
1dl sokeria
1 muna

Sekoita ainekset kulhossa.

Tee kokkareita pellille ja paista 200C uunin ylätasolla n. 5min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Tornaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 40g150kcal5.8g22.8g2.9g4g
Becel Omega 3&6 lisätty oliiviöljy, annos 10g25g80kcal0.4g0g8.8g0g
Kaurajauho Provena (Raisio), annos 100g5g18kcal0.7g2.8g0.3g0.6g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu31g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana292g926kcal20.8g138.2g29.6g9.2g
Valittu annoskoko146g463kcal10.4g69.1g14.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna73g232kcal5.2g34.6g7.4g2.3g
Arvot/100g100g317kcal7.1g47.3g10.1g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352241