Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g25g43kcal5g0g2.5g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.6g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g31g25kcal0.5g2.1g1.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g1.7g6.7kcal0.4g0g0.6g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g8.2g23kcal1.6g0.1g1.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 13g4.4kcal0.6g0.2g0g0.3g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)5.6g41kcal0g0g4.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g19g64kcal1.3g14.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana291g417kcal19g34.6g22.4g1.2g
Valittu annoskoko146g208kcal9.5g17.3g11.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna73g104kcal4.8g8.7g5.6g0.3g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.9g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370924